Kullanıcı Avatarı

Sağlıklı Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Gülden KILIÇ

Gıda Teknolojisi , Tarım, İşletme Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunudur.

Doğal ve organik beslenmeye anne olduktan sonra kendi sütümde ağır metal çıkması sonucu başlamıştır. Uzun yıllar gıda laboratuvarında edindiği tecrübeleri ve aldığı eğitimleri birleştirerek insanların daha sağlıklı beslenmesini ve bilinçlenmesini sağlamak, üreticilerin de daha sağlıklı ürün üretmesine destek olmak için 2012 yılında Annem Denetimde markasını kurmuştur. Diyetisyen olduktan sonra GAPS Practitioner eğitimi alarak hastalıklarda sağlıklı besinlerle beslenmenin önemini anlatan eğitimler vermeye başlamış, kurumlara ve okullara menüler yazmış ve kişisel beslenme programları hazırlamıştır. Sağlıklı üretim yapan birçok üreticiye danışmanlık hizmeti vermekte, son tüketiciye ve kurumlara eğitimler düzenlemekte aynı zamanda 2017 senesi itibariyle her yıl yapılan Doğal Yaşam Günleri’nin beslenme ve üretici danışmanlığını yapmaktadır.

0 Kurs
0 Öğrenci