Kullanıcı Avatarı

Dr. Öğr. Üyesi Barkan Eskiili

Dr.Öğr.Üyesi Barkan Eskiili
Gedik Üniversitesi Psikoloji Anabilim Dalı Başkanı Eskiili, yılında psikolojide lisans derecesini, klinik psikolojide yüksek lisans derecesini ve uzmanlığını, klinik psikoloji doktora programını tamamlayarak doktora derecesini almıştır. Ruh sağlığı hastanelerinde, sağlık bakanlığına bağlı merkezlerde, eğitim kurumlarında psikolog kimliğiyle çeşitli görevlerde bulunmuş ve idarecilik yapmıştır. Çeşitli derneklerde kurucu üyelikler yapan Eskiili, 2016 yılından beri akademik kariyerine devam etmektedir. Klinik psikoloji alanında multidisipliner nitelikte bilimsel araştırma çalışmalarının ve projelerin yürütücülüğünü sürdürmekte, Gedik Üniversitesi psikoloji bölümünün ve psikoloji anabilim dalının başkanlığı yapmaktadır. Çocuk ve ergenlerde zekâ, dikkat gibi bilişsel performans değerlendirmeleri ile bu doğrultuda danışmanlıklar yapan Eskiili, bilişsel davranışçı ve varoluşçu kuramlar çerçevesinde yetişkinlerle bireysel psikoterapi seansları yapmaktadır.

2 Kurs
10 Öğrenci