PROFESYONEL AŞÇILIK EĞİTİMİ/BEŞİKTAŞ-NİŞANTAŞI

Eğitimin Amacı :

Mesleğini profesyonel olarak icra edebilecek, güncel ve bilimsel bilgiler ile donatılmış aşçılar yetiştirmek ve bu kapsamda eğitim sürecinde sektör ve atölye deneyimleri kazandırmak.

Eğitime Kimler Katılabilir:

Sağlık durumu eğitim programını takip edebilmesini engellemeyecek, her yaştan ve eğitim seviyesinden katılımcı, eğitim programına başvurabilir. Eğitime katılım 10 kişi ile sınırlı olacaktır. Tüm katılımcıların, eğitim sürecinde her konuya ilişkin uygulamaları deneyimlemesi sağlanacaktır.

Eğitim İçeriği:

HAFTA DERS İÇERİKLERİ
1 Stok yönetimi, maliyet yönetimi
  Menü planlama, Bıçak çeşitleri, Kasap Kültürü ve Şarküteriler
2 Gıda sağlığı ve Hijyen, 
  İş güvenliği, beslenme
3 Kemik suları ve yapım teknikleri, 
  Kemik suları ve yapım teknikleri, 
4 Ana soslar, bağlayıcılar,
  Ana soslar, bağlayıcılar,
5 Çorbalar; 
  Sandviçler, Salatalar ve Sosları, 
6 Izgara  pişirme teknikleri, Kümes hayvanları, 
  Sote ve rosto pişirme teknikleri
7 Pirinçler
  Av hayvanları, fırında pişirme teknikleri, 
8 Kızartma teknikleri
  Buharda pişirme teknikleri,
9 Vejetaryan Mutfak / Raw Food Mutfak Akımı
  Uzakdoğu Mutfağı ve Suşi
10  Yahniler, breze tekniği
  Zeytinyağlılar, 
11 Sakatatlar
  Makarnalar 
12 Yumurtalar
   SINAV 

 

Eğitim Yeri : Üniversitemiz Nişantaşı yerleşkesi ve Beşiktaş Chef Muze Mutfak Atölyesi .

Eğitim Tarihi ve Süresi : 30 Eylül 2019 tarihinde eğitim başlayacaktır. 25 eğitim günü, 13 hafta ve hafta içi iki gün Cuma -Cumartesi

Eğitim Ücreti: 18.500 TL (Bonus Özellikli Kredi kartlarına taksit uygulanacaktır.)

Kayıt işlemleri : Aşağıda yer alan üniversitemiz hesabına eğitim bedelini yatırarak,  

                            dekontu igunsem@gedik.edu.tr elektronik posta adresine

                            gönderiniz.

 

Hesap Bilgileri:

Banka Adı                    : TEB

Şube Adı                     : 37-Pendik E-5

Hesap Adı                   : T.C.GEDİK ÜNİVERSİTESİ

Hesap Numarası         : 38388560

İban Numarası             : TR53  0003  2000  0000  0038  3885  60

 

Ayrıntılı Bilgi İçin : 0531 305 32 05

                                       Eğitim Sonunda Üniversitemiz Rektörünce Onaylı Sertifika Verilecektir.


 


Ön Bilgi ve Kayıt Formu

Nişantaşı Yerleşkesi