Back

İstanbul Gedik Üniversitesi SEM (İGÜNSEM)

Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (Gedik SEM), kurulduğu günden bu yana on yılı aşkın süredir farklı alanlarda kendini geliştirmek isteyen kişilere nitelikli iş bulma olanakları sağlayan programlar düzenlemektedir. Kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı, kalifiye elemanlar yetiştirecek eğitim programları sunar. Eğitimlerimiz, İstanbul Gedik Üniversitesi’nin alanında uzman akademisyenleri tarafından gerçekleştirilir. Eğitimlerde teorik bilginin yanı sıra uygulamaya yönelik atölye çalışmaları, vaka çalışmaları ve örnek olaylara sıklıkla yer verilir. Gelişen teknolojiyi kullanan, güncel, nitelikli ve yenilikçi eğitim programlarımız sayesinde katılımcıların hayatlarına dokunur.

Gedik SEM, talep edilen veya tasarlanan eğitimlerde Gedik Üniversitesi’nin deneyimli akademisyenleri ve eğitim alanının en önemli temsilcileriyle eğitim programları oluşturup operasyonunu yürütür. Düzenlediği eğitim programları ile kişisel ve kurumsal eğitim ihtiyaçlarına çağdaş ve güncel çözümler sunar.

Gedik Üniversitesi’nin misyonu; “Yaşam boyu eğitim, bilimsel araştırma ve toplumsal katkı faaliyetlerini, ulusal ve uluslararası tüm paydaşların katılımıyla sektör-akademi iş birliği, sürdürülebilirlik, yenilikçilik, insan odaklılık, çevreye saygı ve etik değerler çerçevesinde sunarak, eleştirel düşünebilen yetkin profesyoneller yetiştirmektir.” Bu misyon doğrultusunda üniversitenin kendine has özelliklerini koruyarak GEDİK SEM olarak bireylerin kişisel ve profesyonel gelişimlerine, özellikle sektör-akademi iş birliğiyle ışık tutmayı hedefler.

What Make Us Spcecial?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisc ing elit.

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus.

Tony Nguyen, Co-Founder

Meet Our Team

Plugins your themes with even more features.

Owen Christ
After working as a software developer and...
Namrata Parmar
I came to Eduma ten years ago
George Clinton
After working as a software developer and...
George Richards
After working as a software developer and...
Betty Milner
After working as a software developer and...

A Great Place to Grow