HAMİLE MÜZİK KOÇLUĞU EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI
“Bebeğimin Şarkısı”
Hamile müzik koçluğu eğitim programına, hamileler ve hamilelerle çalışmak isteyen herkes katılabilir. Bu eğitim sonunda hamileler aşağıdaki soruların cevapları bulacak ve kendi bebeklerine şarkı hazırlayabilecekler, hamilelerle çalışmak isteyenler ise anne-bebek ilişkine gücen alanı açarken, bebeklerin iyi, mutlu, güvende hissetmeleri için iki ayrı metot öğrenecekler. Bu eğitim programına herkes ama herkes katılabilir. Kendi bebekliğine bir şarkı göndererek onun minik elinden tutmak isteyenler bile!
Hamileyken bebeğime hangi müziği dinletirsem zekâ gelişimine destek olmuş olurum? Bebeğim karnımdayken kendisini nasıl daha mutlu ve güvende hisseder? Peki doğduktan sonra onu nasıl sakinleştirebilirim?
Her şey anne karnında, annemizin kalbinin atışlarını farkına varmakla, dinlemekle başlar. Bu güven duygusunu temel alarak yaşamsal ritmimizi oluştururuz zamanla. Anne ve çocuğun kalplerinin aynı bedende atmasıyla birlikte, bir bebek olarak ilk defa “uyum”u deneyimleriz. Annemizin karnının içinde büyürken o ortam bizi dış dünyaya da hazırlamaya başlar aynı zamanda. 17 haftalıkken annemizin vücudunda olanları, 25 haftalıkken ise dışardaki sesleri duymaya başlarız. Bu deneyim sayesinde, iç dünyamızla, dış dünya arasındaki ilişkiyi şekillendiririz.
Tüm bebeklerimizin mutlu, huzurlu sevgi dolu gelişmeleri ve böylesi ortamlara doğmaları ve tüm yetişkinlerin de içlerindeki bebeğin minik elinden tutması dileklerimle,
Renan Koen,
Piyanist, besteci, müzik terapist, soprano, köşe yazarı
1.Hafta (6 Şubat 2023 15:00-16:30 saatleri arasında)
- Müzik Terapi Nedir ve Hangi Alanlarda Çalışır?
- Ses Nasıl Algılanır?
- İçimizdeki Ses Kayıtları Ne Demektir ve Nasıl Oluşur?
- Bir Bebek Anne Karnında Ne Zaman Duymaya Başlar ve Sesleri Nasıl Duyar?
- Bebeğimin Şarkısı ve Aile Korosu Metotlarına Giriş
2.Hafta: (13 Şubat 2023 15:00-16:30 saatleri arasında )
- Bebeğimin Şarkısı Metodunun İlk Uygulaması
- Aile Korosu Metodunun İlk Uygulaması
3.Hafta (20 Şubat 2023 15:00-16:30 saatleri arasında )
- Bebeğimin Şarkısı Metodunun İkinci Uygulaması
- Aile Korosu Metodunun İkinci Uygulaması
- Bebeğimin Şarkısı ve Aile Korosu Metotlarının Uygulanabileceği Çalışma Alanları
4. Hafta :(27 Şubat 2023 15:00-16:30 saatleri arasında)
Sınav sözlü olarak yapılacaktır.
Etkinlik Tarihleri ve Saati : 10 Aralık - 31 Aralık 2022 tarih aralığında 4 modülün eğitimi yapılacaktır. Her bir modül yukarıda belirtilen tarihte ve 15:00-16:30 saatleri arasında 2 ders saati olarak gerçekleştirilecektir. Bu 3 modülün tamamına katılmanın yanında, tarihleri eğitim sürecinde bildirilecek proje ve ödevlendirme ile sınav uygulamaları yapılacaktır. Yapılan sınav uygulamasından başarılı olmak kaydıyla HAMİLE MÜZİK KOÇLUĞU EĞİTİMİ SERTİFİKASI verilecektir.
Etkinlik Süresi : 24 online uzaktan eğitim saati. Online olarak verilen her bir saatlik eğitim, örgün sınıf ortamında 3 ders saatine karşılık olduğu değerlendirilmelidir. Katılınamayan oturumlar daha sonra uzaktan eğitim sistemimimiz üzerinden izlenebilecektir.
Etkinlik Yeri : Eğitim ONLINE olarak, uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecektir.
Etkinlik Ücreti : 2500TL (KDV Dahil)
Kayıt işlemleri : Kesin kayıt işlemleri, aşağıda yer alan üniversitemiz hesabına eğitim bedelini tamamı yatırarak veya web sayfamızdan, kayıt işlemlerini tamamlama sürecinde, kredi kartıyla ödeme yapmak suretiyle gerçekleştirilebilir.
EĞİTİMİN SONUNDA KATILIMCILARA İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ ONAYLI SERTİFİKA VERİLECEKTİR.
HESAP BİLGİLERİ
Banka Adı : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı : İMES TİCARİ / 0876
Hesap Adı : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
Hesap No : 0047374
Iban : TR62 0004 6008 7688 8000 0473 74
Ayrıntılı Bilgi İçin : 0531 305 32 05
ÖNEMLİ UYARI :
1. Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Kararıyla; Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim alan katılımcıların, eğitim başlamadan önce bildirmek koşuluyla ve eğitime katılmaması halinde eğitim ücretinin %10’u kesilerek iade yapılacaktır. Eğitimin başlamasından sonra hiç bir suretle eğitim ücreti iadesi yapılmamaktadır.
2. Üniversite eğitimleri başka bir tarihe erteleyebilme ve iptal edebilme hakkına sahiptir. Önemle duyurulur.
3. Eğitime katılan tüm katılımcılarımız şu hususlara uyacağını peşinen kabul eder;
“6098 Sayılı Türk Borçlar Kanunu ve 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri uyarınca; bu eğitimde kullanılan her türlü ses/ses kaydı, görüntü/görüntü kaydı, her türlü yazı içeren bilgi ve belge, slayt ve sunumlar ve her tür fikri mülkiyet hakkı, eğitimi veren eğitimciye aittir, yalnızca eğitimci tarafından veya eğitimcinin izni ile kullanılmaktadır ve telif hakları kapsamındadır. Bunlar herhangi bir şekilde izinsiz kayda alınamaz, kopyalanamaz, üzerlerinde değişiklik yapılamaz, kiralanamaz, ödünç verilemez, iletilemez ve yayınlanamaz. Bu eğitimde sağlanan her türlü ses, görüntü, yazı içeren hiçbir bilgi ve belge satılamaz veya herhangi bir kâr amacıyla dağıtılamaz. Başka kurum ya da kuruluşlarca dokümanlarında yayınlanamaz.”
Yorum Bulunmuyor!